Rock s atlantisem

středa 1. května 2019
Dne 30. května 2019 si Vás společnost atlantis dovoluje srdečně pozvat na akci "Rock s atlantisem". Společnost atlantis telecom si Vás dovoluje srdečně pozvat na společenskou rockovou akci uskutečněnou pod názvem "Rock s atlantisem". Během večera se můžete těšit na vystoupení dvou rockových kapel, a to Led Zepellin Southern Revival a Vivat Black Sabbath.
Vážení obchodní přátelé,  společnost atlantis telecom si Vás dovoluje srdečně pozvat na společenskou rockovou akci uskutečněnou pod názvem "Rock s atlantisem". Během večera se můžete těšit na vystoupení dvou rockových kapel, a to Led Zepellin Southern Revival a Vivat Black Sabbath.

Po celou dobu akce bude zajištěno občerstvení a alkoholické i nealkoholické nápoje.

Program:


14:30 - 15:15    příjezd a občerstvení formou odpoledního rautu
15.15 - 15:50    krátká prezentace novinek HPE / Aruba
15:50 - 16:30    krátká prezentace MiTel
16:30 - 17:30    prohlídka areálu, případně procházka po okolí
17:30 - 19:30    vystoupení Led Zepellin Southern Revival
20:00 - 22:00    vystoupení Vivat Black Sabbath
23:00                    ukončení akce
 
V průběhu koncertů bude k dispozici gilované občerstvení (2x 14kg vepřové kýty, 10kg klobásek, přílohy, alko i nealko nápoje).


Nabídka ubytování:


V areálu je možnost ubytování do druhého dne v osmi nadstandardně vybavených dřevěných chatkách s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkou (kapacita jedné chaty je 5 osob - 2 dvoulůžkové ložnice a jedno lůžko v obytné části).
V případě, že budete mít zájem o dané ubytování, prosím o potvrzení Vašeho zájmu na e-mailovou adresu polivkova@atlantis.cz.

Kapacita je omezena, proto neváhejte potvrdit Váš zájem o ubytovaní v co nejkratším časovém termínu.

Těšíme se na setkání s Vámi!
Networking tým atlantis
Načítání
Načítání